Eens praten over je verzekeringen, in Turnhout of Merksplas?

Wil je het eens met een expert hebben over een verzekeringspakket dat écht is afgestemd op jouw situatie en leven? Zit je met een vraag of opmerking? Proteas Verzekeringen staat voor je klaar.

Eens praten over je verzekeringen, in Turnhout of Merksplas?

Wil je het eens met een expert hebben over een verzekeringspakket dat écht is afgestemd op jouw situatie en leven? Zit je met een vraag of opmerking? Proteas Verzekeringen staat voor je klaar.

Ontvang een gratis verzekeringsscan en bespaar direct op je polis!

Wil je geld besparen op je verzekeringen? Begin met een gratis verzekeringsscan! Een verzekeringsscan helpt je om inzicht te krijgen in je huidige polis en te ontdekken of je niet te veel betaalt. Veel mensen weten niet dat ze kunnen besparen door simpelweg hun verzekering te vergelijken

Proteas verzekeringsscan voor zelfstandige, kmo’s en vrije beroepen.

Start vandaag met jouw verzekeringsscan

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog hoeveel je kunt besparen. Voer je gegevens in en ontvang direct een overzicht van de beste verzekeringen voor jouw situatie.

patrimoniumpolis

Doe hier de Proteas verzekeringsscan:

Veel gestelde vragen over onze verzekeringsscan

Wil je geld besparen op je verzekeringen?

Begin met een gratis verzekeringsscan! Een verzekeringsscan helpt je om inzicht te krijgen in je huidige polis en te ontdekken of je niet te veel betaalt.

Veel mensen weten niet dat ze kunnen besparen door simpelweg hun verzekering te vergelijken.

Wat is een Verzekeringsscan?

Een verzekeringsscan is een uitgebreide check van je huidige verzekeringen. Hierbij wordt gekeken naar je huidige dekking, premie en mogelijke verbeterpunten.

Hoe werkt een verzekeringsscan van Proteas?

Je voert enkele gegevens in over je huidige verzekeringen. Wij analyseren de gegevens en jij ontvangt snel een overzicht met de beste opties en besparingsmogelijkheden.

Voordelen van onze gratis verzekeringsscan.

Door gebruik te maken van een gratis verzekeringsscan, krijg je een helder beeld van je verzekeringen en de mogelijkheden om te besparen. Bovendien kost het je niets en kan het je honderden euro’s per jaar opleveren.

arbeidsongevallenverzekering

Het team van
Proteas Verzekeringen

Achter Proteas Verzekeringen schuilt een team van experten, die verschillende specialisaties hebben en zich daar continu in bijscholen. Je kunt dus op elk moment terecht bij iemand met kennis van zaken. Maar je krijgt méér dan alleen de voordelen van een groot kantoor. Proteas Verzekeringen is trots op haar persoonlijke en warme aanpak. Een vertrouwensrelatie opbouwen met jou: daar gaan we voor!

Benieuwd met wie je te maken hebt?

Meer pensioen als zelfstandige?

Denk dan tijdig aan een VAPZ! In onze whitepaper hebben we alles gebundeld wat je moet weten zodat jij zorgeloos kan genieten van een mooi , fiscaal vrindelijke, aanvullend pensioen.