Meer pensioen als zelfstandige? Dat kan dankzij VAPZ.

Download onze handige gids en ontdek de voordelen van VAPZ en IPT voor u als zelfstandige. Vul zo fiscaal voordelig uw pensioen aan.

Meer pensioen als zelfstandige? Download onze handige gids!

Een VAPZ, ook wel Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen genoemd, is de meest fiscaal vriendelijke manier om een aanvullend pensioen op te bouwen als zelfstandige. In onze handige gids bundelen we heel wat tips en informatie over de meest voordelige manier om een pensioen op te bouwen als zelfstandige.

Download de gids en ontdek:

Meer pensioen dankzij VAPZ

Download de gids over VAPZ en ontdek ook:

Maximaliseer uw pensioenopbouw:

Ontdek hoe u met VAPZ niet alleen zorgt voor een comfortabel pensioen, maar dit ook op de meest efficiënte wijze doet. In onze gids leggen we uit hoe u het maximale uit uw pensioenopbouw haalt.

Belastingvoordeel

Leer hoe VAPZ bijdraagt aan aanzienlijke belastingbesparingen. We onthullen de fiscale voordelen die dit pensioenspaarplan biedt, waardoor u nu kunt besparen terwijl u investeert in uw toekomst.

Persoonlijke financiële planning

De gids geeft inzicht in hoe VAPZ past binnen een bredere strategie van persoonlijke financiële planning voor zelfstandigen. Begrijp hoe u een balans vindt tussen uw huidige financiële behoeften en uw toekomstige financiële zekerheid.

Antwoorden op uw vragen

Krijg duidelijke antwoorden op de meest gestelde vragen over VAPZ. Of u nu meer wilt weten over bijdragen, uitkeringen of specifieke voorwaarden, onze gids biedt heldere en beknopte informatie.

Een stap-voor-stap handleiding

Ontdek door middel van een eenvoudig te volgen stappenplan hoe u kunt beginnen met VAPZ. Van het kiezen van de juiste verzekeraar tot het optimaliseren van uw bijdragen, wij begeleiden u door het hele proces.

Vergelijking met andere pensioenopbouwmethoden

Begrijp hoe VAPZ zich verhoudt tot andere pensioenopbouwmethoden beschikbaar voor zelfstandigen. Onze gids biedt een objectieve vergelijking om u te helpen de beste keuze voor uw situatie te maken.

Vragen over VAPZ?

Zit je met vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Natuurlijk staan we ook altijd klaar voor een gesprek.